Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Frisören

Om jag kunde
skulle jag öppna
en frisörsalong
där alla mina ovänner
kunde klippas

Mina verktyg
saxen och rakkniven
skulle smeka
deras huvuden
och halsar

Med hetta
en darrning i handen
när pulsådern korsas
och jag når halsgropen

Jag står precis bakom dem
i min låsta frisörstol
saxen beredd
att göra sitt jobb
och hårtussarna faller

Och när spegeln
lurar dem med skenbilden
låter jag dem gå ut
i verkligheten nakna
och alla kan skratta
åt deras enfald




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2019-12-07 16:50



Bookmark and Share


    Steff...
Ja så bra kanon läst några av dina dikter fint
2021-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP