Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övar på min handstil

I skenet av ett ensamt adventsljus,
vid ett gammalt skrivbord i trä,
övar jag på min handstil




Bunden vers (Haiku) av Marcus B
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-07 22:51



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Pröva "De heligas läger" av upptäcktsresande författaren Jean Raspail
2019-12-08

  Marcus B
Sten, någon fransk bok översatt till svenska som du kan rekommendera?
Håller precis på att bli klar med en novell som tagit tre månader att läsa så behöver en ny.
2019-12-08

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Med lite fantasi kan bordet bli en flotte,
eller en karta med stjärnhimlen på
2019-12-08

  Marcus B
Ibland är ju ett skrivbord bara ett skrivbord sägs de.
2019-12-08

  Marcus B
Allt de goda kamrater!

Ska gå och banka på Hegels dör nu, men han svarar aldrig.
2019-12-08

    Ken Cassel
Men det är väl bra, Marcus
Sedan att du gör det på ett gammalt skrivbord har väl ingen större sexuell betydelse

Allt gott till dig och fortsätt skriva

Ken
2019-12-08

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Låter som den klassiske diktaren i sin borg,
förutsatt bläckhorn och fjäderpenna,är tillstädes.
2019-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B