Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mäktigare en Kanagawas vågor.

Till lukten av de största bergens rökelser
minns jag dig som ett väldoftande spöke.

Sorgen tar din frånvaro på allvar
mina händer smeker ett par bröst.

Att vara i dig, att lyssna efter din röst
är mäktigare en Kanagawas vågor.




Bunden vers (Annat versmått) av Marcus B
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-07 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B