Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ögonen speglar sej själen

det tog mej länge att inse det.
när ja tagit fel väg hela tiden,
och det krävdes bara det lilla.
allt blev upp och ner och jag
kände mig så värdelös,som
ingenting, då förstod jag att det
är såhär jag skall ha det.
omsluten av allt och inget.
hur kunde jag va så dum att
ja inte såg det direkt. Men jag
är verkligen beroende av dig,
jag visste hela tiden att det var
något speciellt som döljde sig
bakom dina ögon.
för i ögonen speglar sej själen.




Fri vers av rasa
Läst 213 gånger
Publicerad 2006-07-02 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rasa
rasa

Mina favoriter
kärlek