Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glasvägg

det fina som aldrig var.
en glasvägg som inte existerar men som alltid finns där
trollade bort min värld, och vart tog all kärlek vägen?
jag fick aldrig de fina svaren jag väntade på.
endast tystnaden, tystnaden min vackra vän, den existerar.
var tog världen vägen?
och var e du mina finaste?




Fri vers av rasa
Läst 172 gånger
Publicerad 2006-07-02 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rasa
rasa

Mina favoriter
kärlek