Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyllepoesi

jag är mig själv
så mycket
jag vet

jag ser
mina föräldrars
kärlek
ur ett annat
perspektiv
så mycket klarare
så mycket sorgligare

jag knullar
med män
som inte betyder
mer än en fjäder

lurar mina nya vänner
med att jag har vänner
gråter i min ensamhet
förkastar
min ensamhet

tre simtag
i en simhall
får kloret
att bete sig
som min terapeut

jag är tjugoett
känner mig själv
så mycket jag kan
knullar mig själv
så hårt jag kan
behandlar mig själv
med så mycket
värdighet
jag kan ge

om två år
är jag förmodligen
dummare
än nu
men med kärlek
spelar det ingen roll




Fri vers av ett blått spöke
Läst 251 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-12-08 02:38



Bookmark and Share


  Levina Storåkern
Exakt
2020-02-06

  morgonstjärna VIP
hemskt frysande ekar det i sarkofagen känslan är noll
vilken stark text
2019-12-28
  > Nästa text
< Föregående

ett blått spöke
ett blått spöke