Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spola tiden

sjunkit så långt ner i och har nu nått
botten av sitt självförtroende
livet förvandlades till en plågande oändlighet,
som en korridor utan slut. inget ljus
med fötterna på marken å huvudet bland molnen
det äre endast du som har konturerna kvar
resten av världen har blivit utsuddad.
kan man spola tillbaka tiden?




Fri vers av rasa
Läst 186 gånger
Publicerad 2006-07-02 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rasa
rasa

Mina favoriter
kärlek