Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsritual som man inte alltid tänker på.

Sätter min panna i händerna.
Vem sätter pannan i djupa veck idag?
Jag tänker i ett vidare perspektiv, än om mig själv.

Vilken handling...
Liten , men ändå storslagen.
Som Ritualer hos vissa.
Eller ett Unikum hos andra.

Fastän Vissa och Andra, är desamma.
Vi är en stor familj.
Och jag använder detta humanistiska, om dessa,
Alla!

Fastän det måste tilläggas, att JAG, med mina egenheter...
Jag pratar ibland med mig själv...
I tredjeperson!
Det finns dem som tycker , att detta tillvägagångssätt, är roligt.
Men jag vet bara att jag har Olika relationer i mig själv, till mig själv.
Och konstigt nog...
Är det i tredjeperson, som jag känner mig själv...
Som tryggast!




Bunden vers av Mim
Läst 135 gånger
Publicerad 2019-12-08 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim