Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

giv mig din vackra verklighet

det är från din verklighet ljuset strålar,
som ändlösa sommardagar mitt i juni.
ditt leende värmer som elden.
men förut var ljusglimtarna i livet färre än
snöflingorna på sommaren.
så snälla du, låt ditt leende värma
och din verklighet lysa,
bara för mig.




Fri vers av rasa
Läst 202 gånger
Publicerad 2006-07-02 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rasa
rasa

Mina favoriter
kärlek