Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppems hunger

Kroppens reserver
Uttömda

Korpar cirkulerar
kring mitt trötta
huvud
Ser jag i syne?

Kroppens resurser
Bortblåsta

Inlagring av åratal
av stress och press

Längtar till
neutralisering
Längtar till
spirituell fetma
Längtar till
balans

Och stillande av kroppens hunger...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-08 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP