Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det skrämmer mig ibland

jag vill se ljuset där
och känna av din värme.
ändå kommer din sanning
aldrig att kunna bli min.
det skrämmer mig ibland




Fri vers av rasa
Läst 177 gånger
Publicerad 2006-07-02 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rasa
rasa

Mina favoriter
kärlek