Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fäster blicken vid själen

jag fäster blicken vid själen,
stirrar mej blind på det ja trodde
fanns påriktit.
när själen engång blivit smutsig så
förblir den vad den är.




Fri vers av rasa
Läst 183 gånger
Publicerad 2006-07-02 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rasa
rasa

Mina favoriter
kärlek