Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ord

Något som inte sägs,
kan bräcka broar,
kan krossa hjärtan
Ibland kan något,
som inte sägs, vara
till en välsignelse
en lättnad

Något som gnager
i tankarna, som suger
andekraft

Ju mer man säger,
desto mer potentiell
sårbarhet, desto mer
pilar kan riktas mot
en

En explosion, en implosion
En extrusion, en reflektion
när ordet så spränger
gränserna och får fritt
utlopp, meandrar den sig
till en destination oändlig

Ett ord
kan ge så mycket
eller ta ifrån en
makt, kraft och sinnesro

Bara ett ord...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-08 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP