Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Kärleken
kan vända
ut och in
på dig

Utveckla dig, slå ut i tusen
färger, få dig att spraka,
växa och frodas

Likt ett skört kronblad,
viskar om
hjärtats egna bräcklighet
En daggdroppe kan
dröja sig likt en
utfälld tår,
så finns du i naturens
cirkel, färdandes
genom årstiderna

Du kan finna dig
själv i soluppgångens
sken, såväl som nattens
dvala och mörker

Du är vacker,
som tusen blommor
Vävd in i en bukett
Placerad i en vas

Du är helig,
med armar utsträckta
till behövande, fylld
av vatten att mätta
andra

Du är ett mästerverk
Ett universum
Redo att utforskas

I kärlekens regi...






Fri vers av Seasons VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-08 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP