Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns inget mer att säga

Tystnad råder...
Under ytan; krig
Inte gett upp,
men ändå tagit
farväl

Känns som på passé,
känna som deja vu
Inget är nytt

Några ord, ska det spela
någon roll?
Mitt hjärtas dans
på papper, eller
tungans rörelse i tiden

Sorgen säger det bäst
Finns inget mer att säga...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-08 17:32



Bookmark and Share


  Lidde
Ja ibland säger en tystnad mer än tusen ord
2019-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP