Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spill inga tårar över själen

spill inga tårar över själen min vän.
kanske en dag börjar man förstå att
livet går vidare
vi lär oss att inse sanningen .
och alla har vi minnen som vi bär på finns där
vare sej vi vill eller inte,
men jag har de allra vackraste minnena av alla.
det är det enda som bevisar
att jag engång fanns påriktit.
när det var vi.

<3




Fri vers av rasa
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-07-02 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rasa
rasa

Mina favoriter
kärlek