Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ny verklighet

tomt, du lämnade bara minnen kvar när du försvann.
av dej finns nu endast konturer kvar.
du försvann som vinden.
du var min underbara verklighet.
men nu är du min drömvärld , min illusion.
men jag saknar ditt skratt, din kärlek och din själ.
mej älskar du , ingen kan ersätta dej.
men nu står vi på en tröskel till en ny verklighet.
vi måste gå vidare.




Fri vers av rasa
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-07-02 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rasa
rasa

Mina favoriter
kärlek