Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuets och härets allthet

Tillfället gör stunden,
det vet vi ju alla!

Möjligheten gör verket
och ur sig själv skapar sig mänskan

Skapelsen är undret
och diktaren är gud

Hen vänder utochin på sig
och citerar Det Ena

Det Ena ger det andra
Monaden är lojal med dyaden

Månaderna gör årets rundalopp
och rummet och tiden är hoppets tillfälle!




Fri vers (Fri form) av Håkan Gustafsson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-08 21:47



Bookmark and Share


  Minkki VIP
mycket att smälta i denna text - googlade och kom in på Pythagoras och siffror, inte musik. Roliga ord, utochin och rundalopp
2019-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Gustafsson
Håkan Gustafsson VIP