Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasängel

Min mors blåa fågel
Dess genomlysta djupa lyster,
ödmjukhet och brutna vingpennor

Där glimrar svaren på några frågor
om hur det blev så till
att jag i djupet är rätt så vilsen

Nu ikväll när himlen var klar
si då möttes vi ändå
och jag såg vilken stjärna vi har




Fri vers av Håkan Gustafsson VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-20 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Gustafsson
Håkan Gustafsson VIP