Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Tvångsinlösen

Tiden och rummet och så det
som inte är någon hemlighet

Det avskilda bortom
det enda som är förborgat

Om jag gör en gest med handen så här
vållar tillvaron inga besvär




Fri vers (Fri form) av Håkan Gustafsson VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-10 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Gustafsson
Håkan Gustafsson VIP