Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simhopp

En röd rubin för min stålblå logik
Jag söker den desperat i min fasas tjocka
Men mitt hopp har simhud mellan tårna
så jag kan ta mig fram och känna dig
genom den gråa mjältsjukan




Fri vers (Fri form) av Håkan Gustafsson VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-08 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Gustafsson
Håkan Gustafsson VIP