Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till en pålitlig, årligen återkommande tröstare och animatör; Livgivare, alltså.


Årshjulet spinner en återuppståndelse

Värmen plirar in genom gliporna:
Sol från en vänblå himmel
i löftesrika stråk mellan de mjukjärngråvita molnen
och det snöar tveksamt och blåser svagt
Närmare horisonten mörkare molnslöjor som sakta drar sig norrut
En ivrig vår föranstaltar om sin ankomst
och friden gör sig besvär
så här, sent en februarisöndagseftermiddag




Fri vers (Fri form) av Håkan Gustafsson VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-11 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Gustafsson
Håkan Gustafsson VIP