Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världen spelar död

när lamporna slocknat, och världen spelar död då
ekar dina ord i mitt huvud, som om nån jävel
tryckt på repeat.
men lär dej snälla du att allt ont bestraffas.
ett långfinger ti dej.
hoppas du också saknar glädjen lika mycket som mej,
när lamporna slocknat, och världen fortsätter att hånle.




Fri vers av rasa
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-07-02 22:18



Bookmark and Share


  inspiration.
bra text!
något som jag hakar upp mig på är däremot är att du skriver dej och mej. Men samtidigt så ger det texten en karaktär.
Ahhmm..

igen. bra text.
"ett långfiner till dej."
bra.
2006-11-22
  > Nästa text
< Föregående

rasa
rasa

Mina favoriter
kärlek