Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

What about this time?

1.Har ingenting för mig.

Det kan vara nyttigt att ha det tråkigt, men...
What about this time?

2.What about Headlines?(Huvudlinjer! Huvudspår!)

3.It`s so hard being me.
It is too hard being me.
What does it mean to be me?
The meaningless...
The meaning-glass.
I have some meaning...

4. Some people say that my anxiety has some reason, even if it`s proven not!
Some uppsats, om min tidigare anxiety-history!
Dress up yourself. Take yourself i kragen.
Now everything is on the line...
My biggest dream, will it be filling up my life, or be disappeared?




Bunden vers av Mim
Läst 98 gånger
Publicerad 2019-12-09 05:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim