Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kliar i mitt hjärta

i skolans korridor, en blick jag får
betyder det här slutet?
jag längtar och väntar, jag skakar och brinner
jag måste handla snabbt
innan världen försvinner
jag vill ju så gärna hålla dej kvar
i hopp om att få bli din , ja har nu insett
att det blir aldrig som jag hoppas.
det kliar i mitt hjärta




Fri vers av rasa
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-07-02 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rasa
rasa

Mina favoriter
kärlek