Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberTävling


Önskans Tider

Önskans tider...
Väntan, nu mot
sitt slut snart lider

Blåvioletta vackra skyar
Snöstänk också förnyar

Förväntningarna är höga
Förberedelserna lite tröga

Det är dags för stora fester!
Levande ljus, musik och orkester!

Julen och nyåret är snart här
En tid och plats för den du håller kär

Lev ut, lev ut - sprid glädjen omkring
Ta med ditt hjärtats iver, din sång bring

Nu är det dags att fira stort!
Om allt vill sig väl, går det som smort!










Bunden vers (Rim) av Seasons VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-09 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP