Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberTävling


Sprid din Kärlek!

Tänk på alla dem,
du håller kär
Varje dag vi något
om kärleken lär

Finns ni spridda
på fjärran platser?
För långt ifrån för
spontana strapatser?

Ingen fara, använd dina mobila
medel
Kontakten så mycket viktigare
än din sedel

Smsa, nå ut och ring!
Ditt bästa humör bring!

Om du har chans att ses
Ta på dig varmt, gå ut och res

Det är dags att sprida Kärlek
Lägga bort förtal och smälek

Så samla dina bästa ord!
Och fördela dem glatt över
vår Jord!








Bunden vers (Rim) av Seasons VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-09 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP