Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flera tankar, eller flera dikter?

People Magazine.
Imponerande namn...
Vem bryr sig om andra, tredjenamn, när det är det första som gäller?

Angränsande...
Ångest har hos mig en orsak.
Skönt...
Det betyder att jag kan rota i den!

Låt inte begränsningar begränsa dig!
Ytterligare en filosofi!
Hur många filosofier har man att leva efter, under ett liv?

Jag mår dåligt. Har ätit för mycket socker!

Jag mår dåligt!
Nu räcker det!

Slut, I rutan!




Bunden vers av Mim
Läst 116 gånger
Publicerad 2019-12-10 05:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim