Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördjupning

dockskal
jag närmar mig huden
stryker fingret över siluetten
och inandas ditt ja

mellan spjälorna av vårt kött lyfter en vind
och viljor spänns i stundande ögonblick

ja

imorgon ringer jag
din röst dansar i slappa oaser
så lugnt
jag dör nästan!

och gråter
inunder filten av din ömhet









Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-12-10 05:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Närheten I dina rader är stilla och intensiv på samma gång. Fint så!
2019-12-11

  Gunnar Hilén VIP
nämen va fan.....detta är ju strålande ! "spjälorna av vårt kött..." jag blir hungrig och kåt.
2019-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP