Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotograf: Pilträd ©


Bön

Gode gud om hjälp jag ber
för jag vet inte
hur mycket jag orkar mer.
Jag önskar också att din vilja får ske
och att du visar mig vägen
där jag inte kan se.




Fri vers av Pilträd
Läst 388 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-12-10 08:44



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Underbart ljus i mörkret

Tack!
2020-08-04

  Sparvögat VIP
Berör på djupet. Tack!
2020-06-09

  Leko
,
. <3
2019-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om att få hjälp och stöd!
2019-12-27

  ULJO
Stark text. Berörande
2019-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Pilträd
Pilträd