Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomtestök

Tomten fixar klappar var dag
Paket till alla snälla barn
Bråda tider nu




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-10 09:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag önskar att alla inte behöver stressa så...
2019-12-10

  Öknens Ros VIP
De elaka barnen kanske blir snälla om de får en klapp?
2019-12-10

  ULJO
Men de elaka, bångstyriga barnen då? blir de vara utan?
2019-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP