Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inge att bråka om....



Nog blir man understundom
allt lite trött på människor
som inte känner sig sedda.

Se dig i spegeln vetja !

Ta på dig vetja !

Skrik ut dig själv vetja !

Inte kan du begära
nu
att få bevis
för din existens.

Finns du
så finns du.

Finns du inte
så finns du inte.

Det är väl inge
att bråka om.




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-10 10:48



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Hellre vetja än ack ja. "ackja"
2019-12-10

    Lena Staaf VIP
Ensamma så finns vi knappt. Det är i dialog med andra som vi blommar.
2019-12-10

  smultronbergen VIP

Du vet ju redan.
Varför de inte ser sig
I spegeln. Tittar. Tar på sig?

Tar vi andra på oss. Tittar oss djupt
I spegeln jämt.

Din ilska över mänsklighetens ytlighet
ur sociologiskt perspektiv. Vad ser
Du själv i dess spegelbild.

Min egen introspektion över en dualitet
jag flydde från ?

Vi är alla blinda i vår egen spegelbild.

2019-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP