Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mysigt

Stearinljus på bordet,
en kaskad av skuggor
smiter åt vardagens måsten

Luften vibrerar,
månens avmätta sken
får dammkornen att lysa

En kopp varm choklad,
en bok och filt - kvällen
är mysigt räddad
En stund att koppla av

Vår kärlek må vara lagom
men den är sann
Tacksamhet, glädje över
en stund så förgylld

Nu är det bara
att njuta




Fri vers av Seasons VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-10 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP