Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världen i sorg och Sverige i landssorg.


MARIE FREDRIKSSON

Marie, Jesus Kristus gav dig sin hand,
du tog den och lämnade oss i sorg och
saknad. Du "Sparvöga" på stormande
hav. Du kommer alltid att finnas i ljust
minne bevarad. Din röst kommer aldrig
att tystna, den lever vidare.
Var inte rädd!
Du karismatiska världsartist med stark
poetisk ådra och säregna röst i världsklass.
Minns dig tydligt från tiden i Halmstad.
Ber för din själ!




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 133 gånger
Publicerad 2019-12-11 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje