Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvandling

Vintern tvekar sig fram
genom labyrinter
av tysta, väntande träd
En vacker natt
kan allt förvandlas
till en dröm, ett landskap
utan början och slut
med böljande vågor
och en horisont
som övergår i himmel




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 304 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-12-11 14:14



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Jag har märkt att du målar upp bilder på årstider ganska mycket och det är ju oftast årstiderna man hämtar sitt mående från. Det är verkligen talande bilder.
2020-01-07

    Lars J
Vackert och målande skrivet, skickligt.
2019-12-12

  alicja lappalainen VIP
Förvandling som en spricka mellan verkligheten och drömmen, materien och själen.

2019-12-11

  Stanley Rydell
Övergångarnas följsamma skildrare, extra fint: en horisont
som övergår i himmel
- så stillsamt intagande, läsaren leds varsamt vid handen
2019-12-11

    ej medlem längre
Vacker dikt om årstidens och naturens förändring.
2019-12-11

  Marita Ohlquist VIP
Nu har det varit grått och trist länge, längtar efter snö!
2019-12-11

    ej medlem längre
Ja, mycket kan vara annorlunda när man vaknar en morgon.

2019-12-11

  Feliaxel VIP
Vintern är otroligt vacker när den väl kommer me både kyla och snö
2019-12-11

  Carl-Johan Bachofner
En dikt typisk för dig! Ett vackert sammanhang, rörelse och transformation som berör. Tack.
2019-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta