Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Julen nalkas

Nu är snart julen här
Dagarna går så fort
Att få njuta med dig så kär
Helgen blir nog alltför kort

God mat och familjen nära
Är julens bästa för alla
Barn och barnbarn så kära
Ingen ute i vädret det kalla

Önskar till alla en fröjdefull jul
Med gemenskapens varma hand
Varm mat,kaffe och närhet
Dags att knyta vänskapsband




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-12 15:34



Bookmark and Share


  ULJO
Underbart fin text
2019-12-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken vacker julbild du skapat! Önskar att alla finge uppleva den.
2019-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP