Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberTävling2


Decembermorgon

Decembermorgon

Lucia kommer med bud

mörker blir till ljus




Bunden vers (Haiku) av StinaJ VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-12-16 21:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där!
2019-12-19

    ej medlem längre

Sant som det står skrivet.
2019-12-19

    Birgersdotter VIP
Fin haiku
2019-12-19

  Feliaxel VIP
Skönt med lite ljus i vårt hus
2019-12-17

  Annie b'larsson VIP
Jag har alltid tyckt om Lucia. Det är det första roliga och hoppfulla som händer efter att hösten kommit. och nu ljusnar det en minut i veckan.
2019-12-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är fint med alla ljus nu när det är så mörkt...fin haiku...
2019-12-16
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP