Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN KÄRLEKSHISTORIA

När vårt förgångnas ekon klingar alltmer spröda,
förvittrar alla vallar och försvar.
När kärleken var vackrast, var dess sånger röda.

När åkermarken inte längre frambär gröda,
blir hjärtats sång en tyst reservoar.
Vem av oss valde då att kärleken föröda?

Nu, när i hast vi närmar oss de redan döda,
står kärleken vi hade ändå kvar.
När livet var som vackrast, var det sång och möda.

Vem av oss valde ändå att till sist förblöda?




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-12 19:50



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Vacker dikt med spännvidd över tid väl skaldad
2019-12-13

    Lena Staaf VIP
Vacker och sorglig text om minnena av en kärlek som varit stark en gång. Berörande!
2019-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP