Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberTävling


bara vatten

 

snöstjärnans facett

speglar sig i solens blänk

blir till vattenstänk




Bunden vers (Haiku) av dorotea VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2019-12-13 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP