Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nästan



så mycket ryms i en liten docka
som överräckes ur det förflutna
mellan mor och dotter

den kärlek som burits av hav
mellan länder

som följt människors
längtande händer skimrande blickar
och de små barnens tillit och tro

kärleken mellan duet jaget och nästan





Fri vers av glasa VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-13 20:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Full av känsla
2019-12-15
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP