Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ensamhet-en är en skurk …På ett hak längs Odens gata ... 13 dec 2019 . Tankar skrevs ner om att känna ... uppleva ... regn .. kärlek .. vänskap.. möten.. dock ej så grå å mörk ändå, vad en halv timme blev fem timmar. Tack C för jag fick träffa dig!


Stock holm sjunker

 


en Lucia eftermidda ...


 


Ovärdig grotesk kvävande


En engsla med e som eländet


torkan nakenheten naivitet..


 


Tankar ruvar rådslag


Glömskan nickar reder


Regn nedåt trilla…


 


Angripen nedkyld dans


Stadens sten nonchalant


Toner rilla avflöde….


 


Ensamma avsatser rågång..


Gränsdragning ….




Bunden vers av danne //
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-14 11:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sorgligt skrivet från Sergels torg
men där är mycket folk
att titta på
själv vimsade jag runt där med nybakat körkort

2019-12-15
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //