Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TV-program från TV 1 - TV 12


Ett Sverige i full panik


VÄGENS HJÄLTAR

FRUSNA VÄGAR

TUNNELBANAN

SÖDERTÄLJEPOLISEN

STOCKHOLMSPOLISEN

ANDERS OCH KNARKET

BROTTSJOURNALEN

SOS SVERIGE

SOS GUTE

KRONOFOGDEN KNACKAR PÅ

POLIS PÅ PLATS

NYA TRAFIKPOLISERNA



(mörkertalet inte att förglömma )




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Gunnar Hilén VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-14 17:20



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Utan kaos ingen utveckling. Alltför många är rädda för kaos. Men den ska balanseras mot ordning, och kaoset ska väl inte handla om negativa saker som brott
2019-12-15

    Lena Staaf VIP
Kaos, kaos, kaos, kaos...om ett ord upprepas tillräckligt ofta blir det sant.

2019-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP