Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ensamhet i det totala kaoset

Jag borde mycket,
och ännu mer,
men jag orkar inte nu,
det händer att jag glömmer,
hur lång vägen hit har varit,

ser jag mig om,
borde jag le,
och vara nöjd

det var jag som gick där då,
ensam,
med tårar till örhängen,
och ett krossat hjärta till själ,
så långt bakom alla andra,

jag borde mycket nu,
och ännu mer,
men jag orkar inte nu,
jag behöver inte göra allt nu,

att bara vara är det vackraste ibland.





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 175 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-12-15 00:19



Bookmark and Share


  Verner Forsman
:*-(
2019-12-17

  Verner Forsman
:*-(


<3
2019-12-17

  Verner Forsman
:*-(


<3


<3


:-)
2019-12-17

  Verner Forsman
:*-( <3 :-)
2019-12-17

  Johan Strömstedt
Din text andas insikt och distans. glöm inte att le och vinka ibland. visa att du finns.
2019-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann