Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spela sin roll...


ÖMSA SKINN!

Svetsaren försökte punktsvetsa,
fogarna höll inte ihop. Produkten
fallerade. Rätt teknik hade löst
problemet...

Tala är silver och tiga är guld.
Ormen symboliserar ondskan,
endast ormens öga finns kvar.

Ögat blickade förundrat på den
iakttagna, saknade sitt skinn!




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 134 gånger
Publicerad 2019-12-15 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje