Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEKLUST

 

Kom, 

låt oss leka lite

 

glömma dagen

trist och sömnig

 

grå och regnig

bortom innanför

 

bygga solsken

utav glädjelust

 

sjunga hjärtans

eldfängda mirakel

 

sväva bort 

på lätta moln

 

till egen värld

sol och måne

 

där stjärnor

står i blom

 

kom,

låt oss leka lite

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2020-01-03 18:31



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vilken söt och smittande text, full av poesi, bubblar av busig längtan efter dagdrömmeri!
2020-01-09

  Feliaxel VIP
Skönt att glömma dagen ibland
2020-01-06

    ej medlem längre
Vilken härlig livslust som genomsyrar dina ord med glädje och nyfiket utforskande!
2020-01-06

    ej medlem längre
Jättefin..
2020-01-06

  Lars Hedlin
Underbar text gillas mycket!
2020-01-04

  Niliboy
Vi kan ju leka i snön innan allt regnat bort,
Å dessa plusgrader å lite sandat, men än har jag inte ramlat
2020-01-04

  Rise Little One
Man måste leva livet till fullo!
2020-01-03

  Öknens Ros VIP
Ett råd många borde ta till sig.
2020-01-03

    Sefarge VIP
Utan lek blir det aldrig
mycket till smek!
;)


2020-01-03

  Valter Örn VIP
Tänk om vi kunde vara som Povel Ramel
med sina glada visor och Knäpp Upp !
2020-01-03

  M.Eta
Ibland måste livet få leka lite. Bra text
2020-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP