Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädens rötter

Suger näring
Ur dina vackra
löften
Väntar på vatten
under torkan

Likt trädens grenar
Når mina vener
djupt ned
Till mitt hjärtas grop
Där din essens samlats

Ibland kedjas jag fast
som av lianer
ibland är jag trygg
under dina bojor
Ty större frihet
finns inte

Ovan jord
syns min krona
som toppen
av isberget
Döljer sig mer
inunder

Ta tag i mina rötter
Storma mig varsamt
Ryck inte upp mig
Ty jag får min näring
under skenets yta...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-15 16:40



Bookmark and Share


  Lidde
Mycket bra
2019-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP