Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första lögnen!

Ärlighet främst

Men den som säger att hon eller han aldrig ljuger

Har redan sjunget på Första Lögnen

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-12-11




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 324 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-12-15 16:47



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Det är helt sant... om man lämnar vissa detaljer osagda.. är det en lögn.. undrar jag
2019-12-18

  ULJO
Tänkvärda rader
2019-12-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det finns nog ingen som kommer undan...:-))
2019-12-16

    ej medlem längre
Så sant som det var sagt.
2019-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2019-12-16

  Maria Sundelin VIP
Sant
Däremot ska man undvika att ljuga så långt det går
2019-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin