Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaha Tjena!

Jaha! Tjena vad gör jag här?

Jo men visst! Livet kan verka trist.

 

Men nu börjar vi om på nytt

Upplever lära och skapar!

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-12-07

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-12-15 16:49



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Nytag omtag
2019-12-18

  StinaJ VIP
Nya tag och en ny start. Så bra.
2019-12-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man lär så länge man lever och lever så länge man lär...snyggt...
2019-12-16

    ej medlem längre
Erfarenheter, både bra och dåliga, gör oss rikare och förhoppningsvis klokare. Då är det bra att bevara glimten i ögat.
2019-12-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Nya tag
nytt mod
borde vara
allas ledarord!
2019-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra om att se framåt med glädje och tillförsikt!
2019-12-16

  Alysse VIP
Känns som att 2020 blir ett bra år
då man läser dina ord
2019-12-16

  Maria Sundelin VIP
Tror vi på mirakel kan de ske
Kramar
2019-12-15

  WyS VIP
Yes!
2019-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin