Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Still wanted!

Still wanted

A smile brighten up the moment

 

Seen it in a dream

Two soul’s softly caressing and making love

 

I know they both felt it at the same time

In the same dream

 

Soon it will be fulfilled

Mental kisses for now

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-12-05




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 199 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-12-15 16:51



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Tvillingsjälar i kärleksmöte.
2019-12-17

    ej medlem längre
I samma dröm.... riktigt fint!
2019-12-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Two feel together...
Good luck!


2019-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Fin kärlekspoesi om längtan efter att drömmen skall bli verklighet!
2019-12-16

    Steff...
Svenska kansk din grej kan jag tycka.
Bra
2019-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin