Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus ter sig vägen



Mörk kalenderrond


nuddar vid vintersolstånd.


Ljus ter sig vägen.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-15 17:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ja, nu längtar vi efter ljusare dagar.
Bra skrivet.
2019-12-16

    Lena Staaf VIP
Hoppfull haiku!
2019-12-15
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP